Heilige Plekken Logo
Stel je gebouw open voor jongeren

Heilige Plek Aanmelden

Wil jij (jonge) mensen laten genieten van jullie heilige plek en zo bijdragen aan het voortbestaan van kerkgebouwen en hun verhalen? Meld je dan (gratis) aan.

Doel

Met Heilige Plekken bieden we kerken en kloosters de gelegenheid om jonge mensen welkom te heten en een betekenisvolle activiteit te laten beleven in een heilige ruimte. Een kerk, klooster, synagoge of kapel kan zo een kennismaking zijn met een betekenisvolle, sacrale zone voor de studentenvereniging, jongerengroep of klas.

Nederland telt ruim zevenduizend kerken en andere gebedshuizen. Veel gebouwen staan een groot deel van de week leeg. Wij willen plekken zoals kerken en kloosters uitdagen om hun gebouw open te stellen en jongeren welkom te heten om de heilige plek te ervaren door er een (nacht)experience te beleven.

Door het boeken van een experience krijgen jongeren een unieke ervaring en dragen ze bij aan het in stand houden van een heilige plek.

Informatie voor heilige plekken

Aanmelden is altijd gratis en maakt dat jullie zichtbaar worden op de heilige-plekken-kaart. Het betekent dat op de heilige plek minstens één jongerengroep welkom is (geweest). Dit kan ook je eigen jongerengroep zijn. Mocht een andere jongerengroep belangstelling hebben om een experience bij jullie op locatie uit te voeren, dan wordt er contact met je opgenomen. Het is natuurlijk aan jullie om na te gaan of dit moment past.

Bij jongerengroepen met deelnemers van onder de 18 is de begeleiding van een volwassene verplicht. Bij een groepsreservering vanuit een studentenvereniging is de boeker de hoofdverantwoordeljike.

Log in of maak een account voordat je door kunt gaan.

Vanwege de veiligheid en om de mogelijkheid aan te bieden om je heilige plek te beheren vragen we je om eerst in te loggen/te registreren voordat je een heilige plek aan kunt maken.

Al een account?
Nog geen account?
Moet voldoen aan de volgende eisen: 1) minimaal 8 karakters 2) minimaal 1 hoofd- én kleine letter 3) minimaal een cijfer 4) minimaal een speciaal karakter (uitroepteken, asterisk, etc.).